Hi There

 

Ik ben sarah van Coco Bloom Concept.

Coco: mijn 3de "kindje". Toen ik zwanger was van Marie-Lou heb ik al serieus getwijfeld over die naam, maar mijn wederhelft moest er niet van weten. Voor onze golden retriever waren we direct zot van de naam 'Marcel'. Maar toen ik besliste om zelfstandig te worden stond de naam Coco direct vast.

 

Bloom: Bij mij kan je terecht voor allerlei creaties met droogbloemen en verse bloemen (groen) die mooi indrogen. Geef ze een droog plaatsje weg van direct zonlicht en je hebt er laaaang plezier aan.

 

Concept: met bloemstukken, vazen, accessoires en installaties wil ik samen met jou een "mood" creëren, een verhaal vertellen, een totaalconcept van bloemen neerzetten. 

 

 

About me

 

 

Ik heb het ongelooflijk getroffen dat ik getrouwd ben met mijn beste vriend, waarmee ik een zalig gevoel voor humor deel en die me steunt door dik en dun. (Wat trouwens volledig wederzijds is 😉)

 

Zo trots op het feit dat ik mama ben van deze lieve en behulpzame meid. Marie-Lou is qua uiterlijk een mix van ons beiden en qua pittig karakter een echte mini-me. We delen een liefde voor chocolade en (twinning) mode.

 

Onze gouden vriend, mijn grote kinderdroom, een mega meerwaarde in ons gezin. Marcel is degene die mijn hoofd leeg maakt tijdens een wandeling en het dan ook weer zot maakt bij het zien van de vuile vloer daarna.

 

 

Fun Facts

 

 

Ik zie mezelf als een creatieve levensgenieter. Ik hou enorm van creëren,  veranderen, passie in mijn werk stoppen, maar kan evenveel genieten van een zonnestraaltje op mijn gezicht, een gezellig apéritiefje met tapas of een onverwacht dansje placeren.

 

Ik eet heel graag (gezond): vegetarisch, veganistisch, wokgerechten, sushi, tajines, …. Ik hou enorm van (nieuwe gerechten) proeven, zelf koken hoeft niet persé.

 

Ik hou van lachen en goeie babbels, zowel met mijn vriendinnen als met nieuwe mensen die ik mag ontmoeten.

 

Ik heb pas koffie leren drinken toen ik 26 jaar was en dat tijdens een citytrip in Budapest. Ik ben er dus maar laat mee begonnen, maar kan nu geen dag meer zonder. ’s Morgens graag zwart en ’s middags een ‘speciale’ met koekje of praline erbij.

 

Op mijn bucketlist kan je nog deze dingen terug vinden: een rondreis in Noord-Amerika en Australië * een tattoo laten zetten * mijn eigen Coco-Bloom-Concept-Camionette bezitten * een Berner Sennenhond of een Saint Bernard hebben * mezelf verdiepen in yoga * een citytrip naar Berlijn en daar Paul Kalkbrenner live aan het werk zien * een mega grote flowercloud mogen maken voor iemand * een opdracht voor Coco Bloom Concept in het buitenland